AtjF0Ifs1AqpBLH15LseYLo9H-hpZaHSP1-OFHMc6yyk

עוגיות תמרים

מרכיבים

לבצק
4 ורבע כוסות קמח לבן
0.5 שקית אבקת אפיה
0.5 כוס מים
2 כפות סוכר
1.5 חבילות מרגרינה (בלי מלח)

למילוי/הגשה
2.5 קופסאות ממרח תמרים
אבקת סוכר

הוראות הכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק בקערה ולשים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
לאחר 5 דקות, מחלקים את הבצק ל-5 חלקים.
מרדדים כל אחת מבין חמשת החתיכות ומורחים מעל חצי חפיסה של ממרח תמרים.
לאחר מכן יש לגלגל את הבצק עם הממרח לצורת של רולדה.
מחממים תנור לחום של 180 ואופים כל רולדה כ-30 דקות עד הזהבה.
לסיום, מפזרים מעל אבקת אפיה. מומלץ לשמור בכלי סגור.